Niemieckie Ciasto Czekoladowe

Niemieckie Ciasto Czekoladowe
Niemieckie ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać cynamon, pekan, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Masło dwie 9-calowe okrągłe Patelnie. Spody wyłożyć papierem do pieczenia, następnie posmarować papier masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W małej misce ubić mąkę tortową z cynamonem, gałką muszkatołową i solą. W miarce wymieszaj maślankę z ekstraktem waniliowym i sodą oczyszczoną, aż do połączenia. W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w łopatkę, ubij zmiękczone masło z cukrem, aż będzie puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Mąka TortowaMąka Tortowa
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać żółtka i ubić, aż zostaną włączone, a następnie ubić w roztopionej czekolady, skrobanie w dół boku i dnie miski w razie potrzeby. Ubić w suchych i mokrych składników w 3 naprzemienne partie, skrobanie w dół stronie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Przenieść ciasto ciasto do dużej miski i umyć miskę mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Dodajemy białka do miski i ubijamy trzepaczką, aż uformują się miękkie szczyty. Złóż ubitych białek do ciasta czekoladowego, aż nie smugi pozostają.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Dziel ciasto równomiernie między przygotowanymi patelniami i piecz ciasta przez 45 do 50 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie z kilkoma wilgotnymi okruchami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Niech ciasta ostygną lekko na drucianym stojaku, a następnie odwróć ciasta i odklej pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
9
Niech ciasto ostygnie całkowicie.
10
Rozłóż orzechy pekan na talerzu ciasta i tosty przez około 12 minut, aż będą pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
11
Ostudzić, następnie grubo posiekać 1 szklankę orzechów, pozostawiając resztę w całości. W misce stojącego miksera wyposażonego w trzepaczkę (lub za pomocą ręcznego miksera elektrycznego), ubij zmiękczone masło z cukrem cukierniczym i proszkiem kakaowym, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Dodać ekstrakt waniliowy i gorącą kawę i ubić lukier, aż puszyste. Złożyć w 1/2 szklanki rozdrobnionego kokosa i posiekane tosty pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
13
Ułóż warstwę ciasta na talerzu i rozłóż połowę lukru na wierzchu. Przykryć drugą warstwą ciasta i rozprowadzić pozostały lukier na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
14
Udekoruj ciasto rozdrobnionym kokosem i całymi tostami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
15
Ciasto pokroić w kliny i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn