Niemieckie Ciasto Czekoladowe

Niemieckie Ciasto Czekoladowe
Niemieckie ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wanilię, maślankę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. spryskaj sprayem DNA i boki trzech 8-calowych lub 9-calowych okrągłych patelni do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wytnij trzy 8-calowe lub dwa 9-calowe rund woskowanego papieru lub papieru do gotowania pergaminu. Dno linii patelni z papierem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Grubo posiekać czekoladę. W rondlu 1-quart, podgrzać czekoladę i wody na małym ogniu, często mieszając, aż czekolada jest całkowicie stopiony; zdjąć z ognia i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
W międzyczasie, w średniej misce, wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól do wymieszania; odstawić. W innej średniej misce, beat 2 szklanki cukru i 1 szklanka masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Umieść separator jaj na małej misce. Rozbij 1 jajko na separatorze, aby oddzielić żółtko od białego. Oddziel jeszcze 3 jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Żółtka umieścić w małej misce. (Zachowaj białka na inny przepis.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Na średniej prędkości ubijaj 1 żółtko na raz do mieszaniny cukru, aż się wymieszasz. Na małej prędkości, ubić w roztopionej czekolady i 1 łyżeczka wanilii. Na małej prędkości, ubić w 1/2 mieszanki mąki tylko do gładkiej, a następnie ubić w 1/2 maślanki tylko do gładkiej. Powtarzać ubijanie w mieszance mąki na przemian z maślanką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
8
Miksery do mycia i suszenia. W małej misce ubijaj białka na dużej prędkości, aż ubijane białka utworzą sztywne szczyty, gdy ubijacze zostaną podniesione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Dodać białka jaj do ciasta; aby złożyć, użyj gumowej szpatułki, aby wyciąć pionowo przez ciasto, a następnie przesuń szpatułkę na dno miski i na bok, obracając ciasto. Obróć miskę o 1/4 obrotu i powtórz ten ruch w dół-w poprzek-w górę. Kontynuuj składanie, aż ciasto i białka zostaną zmieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
10
Wlać ciasto do patelni; użyj gumowej szpatułki, aby zeskrobać ciasto z miski, równomiernie rozprowadzić ciasto na patelniach i gładką górę ciasta. (Jeśli ciasto nie jest podzielone równomiernie, łyżka ciasto z jednej patelni do drugiej.) Przechowywać w lodówce ciasto na trzeciej patelni jeśli nie wszystkie Patelnie zmieści się w piekarniku w tym samym czasie; piec trzecią patelnię oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Piec 8-calowe patelnie 35 do 40 minut, 9-calowe patelnie 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
12
Schłodzić ciasta w patelni 10 minut. Aby usunąć ciasto z patelni, Odwróć na stojak chłodzący, a następnie odwróć prawą stronę w górę na drugim stojaku chłodzącym. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Oddzielić 3 jajka; zapisać białka do innego przepisu. W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj żółtka, 1 szklankę cukru, 1/2 szklanki masła, odparowane mleko i 1 łyżeczkę wanilii, aż dobrze wymieszasz. Gotować na średnim ogniu około 12 minut, często mieszając, aż będzie gęsty i bąbelkowy. Wymieszać z kokosem i orzechami pekan. Ostudzić około 30 minut, ubijając od czasu do czasu łyżką, aż mieszanina będzie się rozlewać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
14
Umieścić 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół, na talerzu ciasta; za pomocą metalowej szpatułki rozprowadzić 1/3 nadzienia na warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
15
Dodać drugą warstwę, zaokrągloną bokiem w dół; rozprowadzić 1/3 wypełnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
16
Dodać trzecią warstwę, zaokrągloną stronę do góry; rozprowadzić z pozostałym nadzieniem, pozostawiając stronę ciasta niezmrożoną. Przechowywać ciasto przykryte lodówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn