Niemieckie Ciasto Czekoladowe

Niemieckie Ciasto Czekoladowe
Niemieckie ciasto czekoladowe może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 89 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mało kto lubi ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki pekan, czekoladę baker ' s german, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Płaszcz 13-by-9-calowe naczynie do pieczenia z masłem; odstawić.Napełnij mały rondel 1 cal wody i doprowadzić go do gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść czekoladę w misce ze stali nierdzewnej lub szkła, Ustaw misę nad gotującą się wodą (upewnij się, że nie dotyka wody) i mieszaj, aż czekolada całkowicie się stopi, około 3 do 5 minut; odstawić do ostygnięcia lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Połączyć mąkę, kakao w proszku, soda oczyszczona i sól w dużej misce i ubijać do napowietrzania i rozbić wszelkie grudki; zestaw aside.In miskę miksera stojaka wyposażonego w uchwyt łopatkowy, śmietanę odmierzone masło i cukier na średniej prędkości, aż do jasnego koloru i puszystego, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać po jednym jajku, następnie żółtko, ubijając po każdym dodaniu, aż do równomiernego włączenia. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski za pomocą gumowej szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodaj wanilię i roztopioną czekoladę i powrót miksera do średniej prędkości, mieszanie aż równomiernie połączone, o 30 sekund.Zmniejsz prędkość do średnio niskiej i dodaj jedną trzecią zarezerwowanych suchych składników. Po dodaniu dodać połowę maślanki. Powtórz, zeskrobując miskę przynajmniej raz i kończąc na ostatniej trzeciej suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1
Śmietanę, cukier i żółtka połączyć w średnim rondlu na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje tylną część łyżki, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przenieść do średniej miski, dodać pozostałe składniki i mieszać, aż masło stopi się i jest równomiernie włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Niech ostygnie do pokoju temperature.To złóż: gdy ciasto ostygnie, ostrożnie przenieś je na deskę do krojenia i pokrój na trzecie części (kawałki powinny mierzyć około 4 cali szerokości na 9 cali długości), przycinając w razie potrzeby, aby sekcje były jak najbardziej równomierne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Rozłóż około jednej trzeciej nadzienia równomiernie na wierzchu 1 kawałka ciasta, a kolejną trzecią nadzienia na wierzchu drugiego kawałka. Ułóż 2 kawałki i umieść ostatni, nienaruszony kawałek na górze. Odstaw ostatnią trzecią nadzienia na bok.Używając około jednej trzeciej masła waniliowego, zamrozić boki i wierzch ciasta. (Nie martw się o wygląd w tym momencie—to tylko Baza lub warstwa okruchów, a później zostanie zakryta.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
BazaBaza
5
Umieść ciasto w zamrażarce na około 10 minut lub w lodówce na około 20 minut, aż lukier zostanie ustawiony i lekko twardy. Równomiernie rozłóż pozostałą lukier na wierzchu i bokach ciasta, a następnie równomiernie rozłóż pozostałą trzecią nadzienia na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn