Niemieckie Batony Czekoladowe
Niemieckie batony czekoladowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d ' oeuvre. Ten przepis zawiera 20 porcji z 362 kalorie, 5G białka, oraz 20g tłuszczu każdy. Za 62 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką masło, półsłodkie kawałki czekolady, orzechy włoskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 powie, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to bardzo rozsądna cena przepis dla fanów europejskiej żywności. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Niemieckie Batony Czekoladowe, Niemieckie Batony Czekoladowe, oraz Niemieckie Batony Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. smar i mąka patelnia 13 x 9 cali.
Rozpuść karmelki z 1/3 szklanki skondensowanego mleka.
W osobnej misce połącz ciasto z roztopionym masłem i 1/2 szklanki skondensowanego mleka. Dobrze wymieszaj.
Rozłóż 1/2 mieszanki ciasta na patelni i piecz przez 6 do 8 minut.
Wyjmij z piekarnika i przykryj karmelem, frytkami i orzechami. Połóż pozostałą mieszankę ciasta na wierzchu.
Piec przez kolejne 10 minut.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 55 dolarów za butelkę.
![Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut]()
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Winnice znajdują się w Vertus, Oger, Avize, Cramant, które tworzą linię blisko czwartego południka. Longitude to 60% wina bazowego z rocznika 2009 sfermentowanego ze stali nierdzewnej i 40% wina rezerwowego z foudre & neutral oak. 100% Chardonnay leżakuje na osadzie przez ponad dwa lata i dawka 4gr / l.