Niemieckie babeczki czekoladowe z lukrem karmelowym
Niemieckie babeczki czekoladowe z lukrem karmelowym wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 50 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 18. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę do pieczenia, vanillan extract, vanillan extract, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Nadziewane czekoladą babeczki ze słodkich ziemniaków z lukrem karmelowym, Babeczki bez jajek z lukrem karmelowym, oraz Babeczki piernikowe z lukrem melasy karmelowej.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Aby przygotować babeczki, umieść 6 łyżek masła i czekolady w dużej misce bezpiecznej dla mikrofalówki; kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 minuty, mieszając po 30 sekundach. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści. Wymieszaj granulowany cukier, wodę i 2 łyżeczki wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I Pistacje
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pokroić Na Kawałki
Cukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Zdjąć z ognia; wymieszać 2 łyżeczki wanilii. Stopniowo dodawać cukier puder, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Pracując szybko, rozłóż każdą babeczkę z około 1 1/2 łyżki lukru; posyp babeczki równomiernie orzechami pekan i kokosem.