Niemieckie Babeczki Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj niemieckich babeczek czekoladowych. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 636 kalorii, 10g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, wodę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Niemieckie Babeczki Czekoladowe, Niemieckie Babeczki Czekoladowe, oraz Niemieckie Babeczki Czekoladowe.
Instrukcje
Lody czekoladowo-orzechowe: wyłożyć arkusz ciasteczek woskowanym papierem; odstawić. Pokroić lody czekoladowe w arkusze o grubości około 2 cali. Użyj foremki do ciastek do cięcia rund tylko większe niż babeczki z mrożonych lodów.
Umieścić na woskowanym papierze wyłożonym arkuszem ciastek. Naciśnij tosty Pecan kawałki do lodów pozwalając pekan wystają z lodów. Przykryć i zamrozić 4 godziny lub przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia dwanaście 2-1 / 2-calowe kubki muffin z kubkami do pieczenia papieru. Odstawić.
W małej misce wymieszać razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól; odstawić.
W małym rondelku połączyć czekoladę i wodę. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż do stopienia; ostudzić około 10 protokół.
W dużej misce ubić masło z mikserem elektrycznym na średniej do wysokiej prędkości przez 30 sekund. Ubić w cukrze, aż będzie puszysta.
Dodać jajka i wanilię; ubijać na małej prędkości, aż do połączenia, a następnie ubijać na średniej prędkości przez 1 minutę. Ubić w mieszance czekoladowej.
Dodać mieszankę mąki i maślanki na przemian do ubitej mieszaniny, bijąc na niskiej prędkości po każdym dodaniu tylko do połączenia. Łyżka ciasto do pieczenia kubki, napełnianie kubki o 2/3 pełne.
Piec około 25 minut lub aż Drewniana wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu przez 10 minut.
Usuń z patelni. Ochłodzić dokładnie.
Tuż przed podaniem rozgrzać lody karmelowe do ogrzania.
Wyjmij opakowania z babeczek; umieść babeczki na talerzach lub w płytkich miseczkach. Na każdą babeczkę nałożyć jedną rundę lodów czekoladowo-orzechowych "lukier."Top z tosty kokosowe i mżawka z ciepłymi lodami karmelowymi polewą.