Niemiecki Pfeffernusse
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj niemieckiego Pfeffernusse. Ta przystawka ma 62 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 156. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona anyżu, zmielone ziele angielskie, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Niemieckie Ciasteczka Przyprawowe (Pfeffernüsse), Pfeffernüsse (Niemieckie ciasteczka przyprawowe) # fbcookieswap, oraz Pfeffernusse dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukier, dobrze ubijając.
Dodaj syrop, gorącą wodę i następne 7 składników; beat z małą prędkością, aż do wymieszania. Stopniowo dodaj 4 szklanki mąki do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować sztywne ciasto. Przykryć i schłodzić 3 do 4 godzin.
Podziel ciasto na 8 porcji; zwiń każdą porcję w linę o grubości od 1/2 do 3/4 cala.
Wytnij liny na 1-calowe długości i umieść 2 cale od siebie na nieczystych blachach do pieczenia.
Piec w 350 przez 10 do 15 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.