Niemiecka zupa z kiełbasą i kapustą

Niemiecka kiełbasa i kapusta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 373 kalorie, 14g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 374 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, kminek, haszysz brązowe ziemniaki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać ziarno kminku, można śledzić to danie główne z Ciasteczka z kminku z Dulce de Leche jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Niemiecka zupa z kapusty czerwonej słodko-kwaśnej, Kiełbasa Kapusta Zupa, oraz Zupa Z Kapusty dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku roztopić masło na średnim ogniu. Gotować coleslaw wymieszać, cebulę, seler i kminek na maśle 2 do 3 minut, często mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Wymieszać pozostałe składniki.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć; gotować na wolnym ogniu od 5 do 10 minut, od czasu do czasu mieszając, aż ziemniaki będą miękkie i zupa zostanie dokładnie podgrzana.