Niemiecka zupa z kiełbasą i kapustą

Niemiecka zupa z kiełbasą i kapustą
Niemiecka kiełbasa i kapusta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 373 kalorie, 14g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 374 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, kminek, haszysz brązowe ziemniaki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać ziarno kminku, można śledzić to danie główne z Ciasteczka z kminku z Dulce de Leche jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Niemiecka zupa z kapusty czerwonej słodko-kwaśnej, Kiełbasa Kapusta Zupa, oraz Zupa Z Kapusty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku roztopić masło na średnim ogniu. Gotować coleslaw wymieszać, cebulę, seler i kminek na maśle 2 do 3 minut, często mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaWegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Wymieszać pozostałe składniki.
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć; gotować na wolnym ogniu od 5 do 10 minut, od czasu do czasu mieszając, aż ziemniaki będą miękkie i zupa zostanie dokładnie podgrzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Niemiecki bardzo dobrze współpracuje z Dornfelderem i Rieslingiem. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Jednym z win, które można spróbować jest Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Ma 3,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia8
Magazyn