Niemiecka Zupa Z Boczku Ziemniaczanego
Przepis niemiecka zupa z boczku ziemniaczanego może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 50 minut. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka śmietany, ziemniaki russet, majeranek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Dobrze sprawdza się jako zupa w rozsądnej cenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa ziemniaczana z boczkiem, Zupa Ziemniaczana Z Boczkiem, oraz Zupa boczkowo-ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w garnku na średnim ogniu; dodać cebulę, boczek i liść laurowy. Gotować i mieszać mieszankę cebuli, aż cebula są prawie jasne, 5 do 7 protokół.
Do garnka wlać bulion z kurczaka, dodać ziemniaki, mąkę, majeranek, kminek, sól i pieprz. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Wymieszać kwaśną śmietanę do zupy; gotować kolejne 1 do 2 protokół.