Niemiecka Sałatka Ziemniaczana Z Jajkami
Niemiecka Sałatka Ziemniaczana z Jajkami to przepis bezglutenowy i bezmleczny na 10 porcji. Jedna porcja zawiera 232 kalorie , 6 g białka i 5 g tłuszczu . Za 60 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny na Czwarty Lipca . Świetnie sprawdza się jako europejska przystawka. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, nasion selera, octu i jajek ugotowanych na twardo. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 36% . Ten wynik nie jest zbyt wysoki. Wypróbuj naleśniki bananowe Nutella po niemiecku , niemieckie paszteciki mięsne Frikadellen i lukier do niemieckiego ciasta czekoladowego, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
Ziemniaki pokroić w dużą miskę.
Dodaj jajka; odłożyć na bok. Na małej patelni podsmaż boczek i cebulę, aż boczek będzie chrupiący.
Odcedzić, zachowując 3 łyżki odcieku.
Do masy ziemniaczanej dodać boczek i cebulę.
Do ocieków dodać pozostałe składniki; gotować i mieszać aż lekko zgęstnieje.
Wylać na masę ziemniaczaną i wymieszać.