Niemiecka Sałatka Ziemniaczana Z Jajkami

Niemiecka Sałatka Ziemniaczana Z Jajkami
Niemiecka Sałatka Ziemniaczana z Jajkami to przepis bezglutenowy i bezmleczny na 10 porcji. Jedna porcja zawiera 232 kalorie , 6 g białka i 5 g tłuszczu . Za 60 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny na Czwarty Lipca . Świetnie sprawdza się jako europejska przystawka. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, nasion selera, octu i jajek ugotowanych na twardo. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 36% . Ten wynik nie jest zbyt wysoki. Wypróbuj naleśniki bananowe Nutella po niemiecku , niemieckie paszteciki mięsne Frikadellen i lukier do niemieckiego ciasta czekoladowego, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Ziemniaki pokroić w dużą miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj jajka; odłożyć na bok. Na małej patelni podsmaż boczek i cebulę, aż boczek będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Odcedzić, zachowując 3 łyżki odcieku.
4
Do masy ziemniaczanej dodać boczek i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Do ocieków dodać pozostałe składniki; gotować i mieszać aż lekko zgęstnieje.
6
Wylać na masę ziemniaczaną i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn