Niemiecka Sałatka Ziemniaczana

Niemiecka Sałatka Ziemniaczana
Niemiecka Sałatka ziemniaczana to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, ziemniaki, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Niemiecka Sałatka Ziemniaczana.

Instrukcje

1
Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie na wolnym ogniu, aż będą miękkie, około 15-18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
2
Odcedzić i osuszyć. Gdy ziemniaki są jeszcze gorące, usuń skórki i pokrój ziemniaki o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
3
Podczas gotowania ziemniaków przygotuj sos. Gotować boczek na średnim ogniu, aż tłuszcz się roztopi i boczek będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
BoczekBoczek
4
Wyjmij boczek na talerz łyżką szczelinową, zachowując tłuszcz z boczku na patelni; boczek kruszyć na małe kawałki i rezerwować.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
5
Zagotuj rosół z kurczaka, ocet, cebulę, sól, cukier i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
OcetOcet
CebulaCebula
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól
6
Połączyć olej, tłuszcz boczku i musztardę z ciepłymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
ZiemniakZiemniak
MusztardaMusztarda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Na ziemniaki wlać gotującą się mieszaninę bulionu z octem. Wrzucić pokruszony boczek i szczypiorek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
ZiemniakZiemniak
OcetOcet
SzczypiorekSzczypiorek
BulionBulion
8
Od wyśmienitych potraw w kilka minut przez Culinary Institute of America, © 2004 Lebhar-Friedman Books

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Niemiecki bardzo dobrze współpracuje z Dornfelderem i Rieslingiem. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Możesz spróbować Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 3.5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn