Niemiecka Sałatka ziemniaczana to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, ziemniaki, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Niemiecka Sałatka Ziemniaczana.
Instrukcje
1
Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie na wolnym ogniu, aż będą miękkie, około 15-18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
2
Odcedzić i osuszyć. Gdy ziemniaki są jeszcze gorące, usuń skórki i pokrój ziemniaki o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
3
Podczas gotowania ziemniaków przygotuj sos. Gotować boczek na średnim ogniu, aż tłuszcz się roztopi i boczek będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Boczek
4
Wyjmij boczek na talerz łyżką szczelinową, zachowując tłuszcz z boczku na patelni; boczek kruszyć na małe kawałki i rezerwować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Patelnia
5
Zagotuj rosół z kurczaka, ocet, cebulę, sól, cukier i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Ocet
Cebula
Pieprz
Cukier
Sól
6
Połączyć olej, tłuszcz boczku i musztardę z ciepłymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z Boczku
Ziemniak
Musztarda
Olej Do Smażenia
7
Na ziemniaki wlać gotującą się mieszaninę bulionu z octem. Wrzucić pokruszony boczek i szczypiorek.
Niemiecki bardzo dobrze współpracuje z Dornfelderem i Rieslingiem. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Możesz spróbować Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 3.5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.