Przepis niemiecka czerwona kapusta jest gotowa w mniej więcej 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 94 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, masło, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez red.food.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Podobne przepisy to Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Niemiecka Czerwona Kapusta, oraz Czerwona Kapusta, Niemka.
Dornfelder i Riesling są moim najlepszym wyborem dla niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Możesz spróbować Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 3.5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.