Niemiecka Czerwona Kapusta

Niemiecka Czerwona Kapusta
Niemiecka czerwona kapusta jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jeśli masz pod ręką cukier, kapustę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Czerwona Kapusta, Niemka, oraz Niemiecka Duszona Czerwona Kapusta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokryj wnętrze dużego holenderskiego piekarnika sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Podsmażyć cebulę i jabłko do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać wszystkie pozostałe składniki. Przykryć i gotować do miękkości, o 1 godzinę.
4
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia16
Magazyn