Niegotowany Budyń Bananowy

Niegotowany Budyń Bananowy
Niegotowany budyń bananowy wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. 327 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka bananów, mleka, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Podobne przepisy to Niegotowany sernik cytrynowy Jen, Lasagne-Używanie Niegotowanego Makaronu, oraz Makaron niegotowany Crock Pot Mac and Cheese.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć kwaśną śmietanę, bitą polewę, pudding wymieszać i mleko. Dobrze wymieszać. Na dnie miseczki drobiazgowej lub innego szklanego naczynia do serwowania umieść warstwę ciastek, następnie warstwę mieszanki budyniowej, a następnie warstwę bananów. Powtarzać do momentu użycia wszystkich składników. Przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
BananBanan
Pliki CookiePliki Cookie
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn