Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj niedzielnego gulaszu wołowego. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 393 kalorie, 43g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, zmielony cynamon, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Niedzielny Gulasz Wołowy, Niedzielna Kolacja: gulasz wołowy, cebulowy i Porterowy, oraz Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej plastikowej torebce wielokrotnego zamykania, połączyć mąkę, sól, cynamon i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Dodać wołowinę, kilka kawałków na raz, i wstrząsnąć do herbu. Na dużej patelni, brązowa wołowina w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przenieś na 3-qt. powolna kuchenka. Pozostałe składniki wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6-8 godzin lub aż wołowina i cebula będą miękkie. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny