Niedzielny Brunch: Tosty Francuskie Pieczone Z Żurawiną
Przepis niedzielny Brunch: pieczone francuskie tosty z żurawiną mogą zaspokoić Amerykańskie pragnienie w ok. 1 godzina i 15 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Działa dobrze jako niedrogi posiłek poranny. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, chrupiący chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Niedzielny Brunch: diabelskie nerki na grzance, Niedzielny Brunch: Wiejski Omlet Francuski, oraz Niedzielny Brunch: tosty z marmoladą Kumkwatową i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 9 przez 13 calowe naczynie do pieczenia. Chleb kroimy na 10 parzystych kromek i po jednej stronie każdego kromki posmarowujemy sosem żurawinowym. Ułóż chleb nakładający się na patelnię do pieczenia.
Połączyć mleko, śmietanę, cukier i syrop klonowy. Mieszać do rozpuszczenia cukru. Ubij jajka w osobnej misce, aż żółtko i białka będą dobrze połączone.
Ubitych jajek dodajemy do mieszanki mleczno-śmietankowej i zalewamy chlebem. Przykryć i odstawić na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni i piecz francuskie tosty odkryte przez 45 minut.
Podawać z sosem żurawinowym i syropem klonowym.