Niedzielny Brunch: Ricotta Frittata
Need a posiłek bezglutenowy, pierwotny, wegetariański i דל פחמימות,zny? Niedzielny Brunch: Ricotta Frittata może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz białka, pieprz, pietruszka i / lub kolendra, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niedzielny Brunch: Frittata Z Czerwonego Ryżu, Niedzielny Brunch: Zwiebelkuchen, oraz Niedzielny Brunch Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery (lub rozgrzej piekarnik do 500°). Ubij białka, ricottę, posiekane zioło, czosnek, sól i pieprz.
Rozgrzać oliwę z oliwek w 10-calowej patelni nonstick nad średnim płomieniem. Gdy gorące, wlać mieszaninę jaj i włączyć ogień do niskiej. Gotować, aż Ustaw na brzegach, o 12 protokół. Obracam patelnię ćwierć obrotu co kilka minut. Gdy jaja są ustawione na brzegach, umieść patelnię w piekarniku i gotować, aż środek jest ustawiony; może to potrwać tylko minutę lub 2 z brojlerem lub trochę dłużej bez brojlerów, być może 5 minut.