Niedzielny Brunch: noworoczne poranne kiełbasy i sery
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj niedzielnego brunchu: noworocznej porannej kiełbasy i sera Stratan. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 727 kalorii, 27g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 25 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś luźną kiełbasę, cebulę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sylwester będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niedzielny Brunch Warstwy, Niedzielny Brunch: szpinak i Gruyère warstwy, oraz Kiełbasa Niedzielna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° stopni.
Pokroić bochenek chleba na 1 cal kromki, a następnie rozerwać na duże kawałki (około 3 cale).
Umieścić na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku przez 10 minut, rzucając raz. Możesz pominąć ten krok, jeśli używasz jednodniowego chleba.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu, pokruszyć luźną kiełbasę na patelni i gotować, aż kiełbasa nie będzie już różowa (około 7-9 minut).
Wyjmij kiełbasę z patelni i umieść w misce wystarczająco dużej, aby pomieścić kiełbasę i chleb.
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu, i dodać cebulę na patelni. Gotować na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka i brązowa, 5-7 minut.
Dodać cebulę do kiełbasy i wrzucić z rozdartym chlebem i 1 szklanka rozdrobnionego sera cheddar.
Masło 9 x 13 calowy Pyrex blachy do pieczenia. Jajka ubić dobrze, następnie połączyć z mlekiem i kwaśną śmietaną. Doprawić solą i pieprzem.
Umieść mieszankę kiełbasy z chlebem w maślanym naczyniu pyrex i wylej mieszankę mleczno-jajeczną na wierzch, naciskając na chleb łopatką, aby chleb zaczął nasiąkać płynem.
Posypać pozostałym rozdrobnionym serem i cebulką (jeśli używasz), przykryć i umieścić w lodówce na noc.
Następnego ranka (lub wczesnym popołudniem) Rozgrzej piekarnik do 177°.
Piec, aż zbrązowieje i puffy, o 45-50 protokół.
Podawać na gorąco z którąkolwiek z wyżej wymienionych dodatków i Krwawą Mary.