Niedzielny Brunch: Croque-Monsieur & Madame

Niedzielny Brunch: Croque-Monsieur & Madame
Niedzielny Brunch: Croque-Monsieur & Madame może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 870 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka majonezu, ser, chrupiący chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. 72 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Croque Madame & Monsieur, Croque Madame or Monsieur, oraz Croque Monsieur Brunch Bake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło każdą kromkę chleba z jednej strony. Odwrócić chleb i podzielić szynkę i ser równomiernie na czterech kromkach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2
Rozprowadzić majonez lub musztardę na innych plastrach. Złożyć kanapki tak, że maślana strona każdego kawałka chleba jest na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i dodać kanapki (może trzeba gotować partiami). Gotować przez 4-7 minut, aż ser zacznie się topić, a chleb jest prażony i złocisty. Flip i gotować, aż ser jest całkowicie stopiony, a druga strona kanapki jest brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Jeśli robisz croque monsieur, pokroić kanapkę na pół i służyć. Jeśli robisz croque madame, smaż jajka na tej samej patelni na dużym ogniu, aż biały będzie prawie ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Umieść kanapkę na talerzu i umieść smażone jajko na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
6
Obie wersje podawać z lekko ubraną zieloną sałatką i zimnym piwem pszennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piwo PszenicznePiwo Pszeniczne
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn