Niedzielny Brunch: Ciasto Z Marmoladą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj niedzielnego brunchu: Marmolade Pound Cake. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1227 kalorii, 13g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: Ciasto Cytrynowo-Makowe, Niedzielny Brunch: Marmolada Pomidorowo-Bazyliowa, oraz Niedzielny Brunch: tosty z marmoladą Kumkwatową i kozim serem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163° i posmaruj 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia. W misce miksera stojącego, połączyć pierwsze sześć składników i wymieszać do połączenia.
Dodać jajka po kolei i 1/3 szklanki marmolady i mieszać, aż powstanie grube ciasto.
Wlać ciasto do natłuszczonego bochenka i piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, około 60 minut. Cool on wire rack.
Gdy ciasto jest wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, umieścić pozostałe 2/3 szklanki Marmolady w małej patelni sosu i podgrzewać na średnim małym ogniu, aż zacznie się upłynniać.
Umieść stojak z drutu z ciastem na blasze do pieczenia i skropić marmoladą.
Podawaj to ciasto posypane cukrem pudrem, z dodatkową porcją marmolady i kubkiem mocnej czarnej herbaty.