Niedzielny Brunch: Chlebek Jajeczny
Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka chleba, sól koszerna i popękany pieprz, mleko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Curry "Eggy" Scramble Toasts, aka Brunch-wiches, Chleb z szynką i jajkiem z salsą, oraz Niedzielny Brunch: Zwiebelkuchen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odetnij skórki z kawałków chleba. Ubić jajka i połączyć z mlekiem w naczyniu wystarczająco dużym, aby pomieścić wszystkie kromki chleba obok siebie. Doprawić solą i pieprzem.
Umieścić pokrojony chleb w mieszaninie jaj i obrócić do herbu; odstawić na co najmniej 1 minutę.
Rozgrzać patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Dodać łyżkę masła do patelni i pozostawić do rozpuszczenia, następnie dodać namoczony w jajku chleb w równomiernej warstwie. Być może trzeba gotować chleb w więcej niż jednej partii w zależności od wielkości patelni. Gotować przez 1 minutę, lub do złotego koloru; następnie odwrócić i gotować drugą stronę i gotować, aż gotowe.
Podawać z każdym pikantnym dekoracji można myśleć i duży dzbanek herbaty.