Niedzielna pieczeń z sosem grzybowym

Niedzielna pieczeń z sosem grzybowym
Przepisów na danie główne nigdy za wiele, więc wypróbuj niedzielną pieczeń garnkową z sosem grzybowym. Ten przepis służy 4 osobom. Za 6,94 USD za porcję ten przepis pokrywa 46% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 108 g białka, 30 g tłuszczu i łącznie 759 kalorii. Ten przepis polubiło 51 smakoszy i kucharzy. Mieszanka okrągłej pieczeni wołowej, grzybów cremini, bulionu wołowego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 3 godzin i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 98%, to danie jest znakomite. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także niedzielną pieczeń duszoną z sosem grzybowym, pieczeń duszoną z sosem grzybowym i pieczeń duszoną z sosem grzybowym.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Mięso osusz ręcznikiem papierowym i dobrze dopraw ze wszystkich stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Rozgrzej olej w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, dodaj pieczeń i obsmaż ze wszystkich stron, około 4 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Mięso przełożyć na talerz i dodać grzyby. Dopraw solą i pieprzem i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż się zrumieni i zacznie wydzielać płyn, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Dodaj cebulę i bulion i mieszaj, aż się połączą. Włóż pieczeń do warzyw, dodając sok, który wypuścił do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodaj bulion wołowy, zagotuj, przykryj i włóż do piekarnika, aby piec przez 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Zdejmij pokrywkę, ostrożnie obróć mięso i kontynuuj gotowanie przez 30 minut; mięso powinno być miękkie i płynne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
9
Wyjmij garnek z piekarnika, przenieś mięso na deskę do krojenia i przykryj folią, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Pozostaw grzyby i cebulę na kilka minut w spokoju, aby tłuszcz wołowy wypłynął na powierzchnię. Dużą łyżką usuń nadmiar tłuszczu i wyrzuć. Za pomocą chochli dodaj około 1 1/2 szklanki grzybów i cebuli wraz z odrobiną płynu do miski blendera lub robota kuchennego. Ostrożnie wymieszaj mieszaninę, aż będzie bardzo gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Tłuszcz WołowyTłuszcz Wołowy
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
ChochlaChochla
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Wlać puree z powrotem do garnka i bardzo dobrze wymieszać, aż się połączy; posmakuj i dopraw do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Przed podaniem pokrój pieczeń duszoną w plasterki i ułóż na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Kg Języka Pisanego1,5 Kg Języka Pisanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
13
Skropić wierzch odrobiną sosu grzybowego i podać dodatkowy sos na stół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia91
Magazyn