Niedzielna Kolacja: potarta i pieczona łopatka wieprzowa

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Niedzielna Kolacja: przetarte i pieczone łopatki wieprzowe może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, cayenne, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Niedzielna Kolacja: Kawa Przetarta Żeberka Wołowe, Niedzielna Kolacja: kotlety jagnięce przetarte Ras El Hanout, oraz Koper Włoski-Łopatka Wieprzowa Z Salsą Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łopatkę wieprzową opłukać i osuszyć; ostrym nożem przykleić skórkę na wierzchu pieczeni z szerokimi krzyżowymi włazami.
Cebulę ułożyć na dnie patelni.
Wymieszaj chili w proszku, kminek, wędzoną paprykę, ostrą paprykę, sól, czarny pieprz, cayenne i brązowy cukier, i natrzyj na całej pieczonej.
Ułożyć na cebuli, a następnie wstawić do lodówki i odstawić na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350°, umieść ramię w piekarniku i piecz, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 150°, około 4-5 godzin; wyjąć z piekarnika i odstawić na 15-20 minut. Pokrój, ostrożnie usuwając chrupiące skwarki z wierzchu pieczeni i podawaj z surówką i chlebem kukurydzianym.