Niedzielna Kolacja: Pierogi

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj niedzielną kolację: pierogi spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten przepis służy 48. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 175 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ostry cheddar, cebulę smażoną w łyżce masła, koszerną sól i popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Niedzielna Kolacja Z Kurczakiem, Niedzielna Kolacja: Jambalaya, oraz Niedzielna Kolacja: Kulebyaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę i sól umieścić w dużej misce i zrobić dobrze w środku.
Dodać wodę, jajko i olej roślinny i wymieszać, powoli dodając mąkę do miękkiego ciasta. Obrócić miękkie ciasto na mąkę i ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, około 8 minut. Przykryj czystym ręcznikiem kuchennym i pozostaw na 1 godzinę.
Aby zrobić nadzienie: obrać ziemniaki i pokroić na 1 cal. Gotować w osolonej wodzie, aż ziemniaki będą miękkie, około 10 minut.
Odcedzić ziemniaki i umieścić w dużej misce i zacieru z masher ziemniaków lub widelcem, powoli dodając startego sera. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Pierogi złożyć: ciasto podzielić na pół, rezerwując drugą połowę pod ręcznikiem kuchennym. Podziel połowę ciasta na 24 równomiernie wielkości kawałki.
Zwiń każdy kawałek na okrągło o grubości około 1/8 cala. Mokre krawędzie ciasta i umieścić zaokrągloną łyżeczkę nadzienia w środku rundy. Zamknąć ciasto wokół nadzienia tworząc półokrągłe krawędzie uszczelniające palcami. Powtórz z całym pozostałym ciastem (może zostać trochę nadzienia).
Gotuj duży garnek z wodą i pracując partiami, gotuj pierogi, aż wzniosą się na wierzch wrzącej wody.
Podawać z dowolnymi lub wszystkimi dodatkami i dużą ilością zimnego piwa.