Niedzielna Kolacja: Pierogi

Niedzielna Kolacja: Pierogi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj niedzielną kolację: pierogi spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten przepis służy 48. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 175 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ostry cheddar, cebulę smażoną w łyżce masła, koszerną sól i popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Niedzielna Kolacja Z Kurczakiem, Niedzielna Kolacja: Jambalaya, oraz Niedzielna Kolacja: Kulebyaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę i sól umieścić w dużej misce i zrobić dobrze w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać wodę, jajko i olej roślinny i wymieszać, powoli dodając mąkę do miękkiego ciasta. Obrócić miękkie ciasto na mąkę i ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, około 8 minut. Przykryj czystym ręcznikiem kuchennym i pozostaw na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
3
Aby zrobić nadzienie: obrać ziemniaki i pokroić na 1 cal. Gotować w osolonej wodzie, aż ziemniaki będą miękkie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Odcedzić ziemniaki i umieścić w dużej misce i zacieru z masher ziemniaków lub widelcem, powoli dodając startego sera. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Pierogi złożyć: ciasto podzielić na pół, rezerwując drugą połowę pod ręcznikiem kuchennym. Podziel połowę ciasta na 24 równomiernie wielkości kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
6
Zwiń każdy kawałek na okrągło o grubości około 1/8 cala. Mokre krawędzie ciasta i umieścić zaokrągloną łyżeczkę nadzienia w środku rundy. Zamknąć ciasto wokół nadzienia tworząc półokrągłe krawędzie uszczelniające palcami. Powtórz z całym pozostałym ciastem (może zostać trochę nadzienia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Gotuj duży garnek z wodą i pracując partiami, gotuj pierogi, aż wzniosą się na wierzch wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Podawać z dowolnymi lub wszystkimi dodatkami i dużą ilością zimnego piwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia2
Magazyn