Niedzielna Kolacja: pieczona ryba faszerowana cytryną i ziołami

Niedzielna Kolacja: pieczona ryba faszerowana cytryną i ziołami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj niedzielną kolację: pieczoną rybę nadziewaną cytryną i ziołami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 133 kalorie, 0g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, cytryna, sól koszerna i popękany pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Niedzielna Kolacja: Kurczak pieczony cytryną z ziemniakami ziołowymi, Ryba pieczona w soli nadziewana ziołami i cytryną, oraz Niedzielna Kolacja: pieczeń z pieczarkami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść duży kawałek aluminium na powierzchni roboczej i umieść na środku natkę pietruszki i kilka plastrów cytryny. Przyprawiamy rybę solą i pieprzem, wewnątrz i na zewnątrz, układamy na cytrynę i natkę pietruszki. Faszeruj ciało ryby natką pietruszki, oregano, pokrojonym czosnkiem i plasterkami cytryny. Owiń folię wokół ryb, upewniając się, że folia jest dobrze uszczelniona. Powtórz z pozostałymi rybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Umieść oba opakowania ryby na blasze do pieczenia i piecz w piekarniku, aż ryba zostanie właśnie ugotowana, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Podawać z dużą zieloną sałatką, chrupiącym białym winem i gotowanymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn