Niedzielna Kolacja: kury Korniszonowe z migdałowym kuskusem

Niedzielna Kolacja: kury Korniszonowe z migdałowym kuskusem
Niedzielna Kolacja: kury kornwalijskie z migdałowym kuskusem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1214 kalorii, 73g białka, oraz 62 g tłuszczu każdy. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 38 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać migdałowe rodzynki kuskus, papryka, kminek i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kurowane Kury Kornwalijskie Z Kokosową Kolendrą Kuskus, Niedzielna Kolacja: kebaby jagnięce z izraelskim kuskusem, oraz Kury kornwalijskie z farszem migdałowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść stronę piersi kury gry w dół na desce do krojenia. Za pomocą nożyc kuchennych Wytnij wzdłuż każdej strony Kości tylnej i usuń; Odwróć kurę i naciśnij, aby kura się spłaszczyła. Powtórz z pozostałym ptakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Wymieszać kminek, wędzoną paprykę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Skropić oliwę z oliwek nad ptakami i wcierać mieszankę przypraw po obu stronach każdego ptaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Umieść pierś ptaków bok do góry do naczynia do pieczenia pyrex, piec, aż ptaki są brązowe i temperatura wewnętrzna osiągnie 170°, około godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Na wolnym ogniu w małym rondlu zagotować bulion z kurczaka i oliwę z oliwek, dodać kuskus i wyłączyć ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Odstawić, aż cała ciecz zostanie wchłonięta, lub około 10 minut. Puch widelcem, doprawić solą i pieprzem, wymieszać z migdałami i rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn