Niedzielna Kolacja: indyk i pieczone Chili Poblano

Need a danie główne bezglutenowe? Niedzielna Kolacja: indyk i pieczone Chili Poblano może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 777 kalorii, 72g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 63 stwierdziłoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, rosół z kurczaka, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wideo: Dynia Indyk Chili z pieczoną papryką Poblano, Niedzielna Kolacja: Ciasto Z Indykiem Tamale, oraz Niedzielna Kolacja: Pierś Z Indyka Z Grilla Z Cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325°.
Usuń skórę z udek indyka i posyp mięso kminkiem.
Rozgrzać duże naczynie duszone na średnim ogniu i skropić oliwą z oliwek. Gdy olej jest migotanie dodać uda i sear aż złoty kolor, około 5-8 minut na stronie.
Wyjąć uda z naczynia Duszenia i rezerwy.
Umieść duszone danie z powrotem na ogniu.
Dodaj posiekaną cebulę i czosnek na patelnię, skrobanie rumiane kawałki off dnie patelni, aż cebula są miękkie, o 6 protokół.
Dodać uda z powrotem do patelni i przykryć bulionem z kurczaka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na kuchence, następnie przykryć i umieścić w piekarniku, aż uda Indyka są w pełni ugotowane, około 1 godziny.
Połącz suszoną fasolę granatową, 2 szklanki wody, zmiażdżone ząbki czosnku i szczyptę czarnego pieprzu w małym garnku na kuchence i doprowadzić do duszenia. Gotować, aż fasola będzie miękka, o 40 protokół, dodając więcej wody w razie potrzeby.
Fasola odsączyć i rezerwy.
Spłucz pieprz poblano i umieść bezpośrednio na palniku (jeśli masz kuchenkę gazową) lub pod brojlerem, aż skóra będzie zwęglona i czarna.
Wrzucić zwęglony pieprz do miski i przykryć szczelnie folią. Gdy ostygnie wystarczająco, aby ostrożnie usunąć zwęgloną skórę z pieprzu i pokroić w małe kawałki.
Po ugotowaniu udek z indyka wyjąć z duszonego płynu. Pozostaw uda do ostygnięcia i dodaj gotowaną fasolę, puszkę pomidorów, chili w proszku i paprykę do duszenia naczynia. Doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Ostrożnie wyjąć mięso z udek indyka i rozerwać lub pokroić na kawałki wielkości kęsa, dodać gotowane mięso do gotowanego chili.
Smak do przypraw i dostosować z solą i pieprzem.
Podawać na gorąco z kilkoma cienko pokrojonymi szalotki i odrobiną kwaśnej śmietany.