Niedzielna Kolacja: gulasz wołowy, cebulowy i Porterowy

Niedzielna Kolacja: gulasz wołowy, cebulowy i Porterowy
Niedzielna Kolacja: gulasz wołowy, cebulowy i Porter może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 582 kalorie, 52g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka cebuli, szalotki, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niedzielna Kolacja: gulasz z małży i Chorizo, Kolacja niedzielna: gulasz jagnięcy z pierogami Makowymi, oraz Niedzielna Kolacja: Kawa Przetarta Żeberka Wołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gulasz wołowy doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
2
Rozgrzać dużą mżawkę oleju na średnim ogniu w dużym garnku i podsmażyć wołowinę w małych partiach, aż wszystkie strony będą rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Wyjąć z puli i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Umieść garnek z powrotem na ogniu i dodaj masło; po rozpuszczeniu masła dodaj cebulę i szalotkę i gotuj, często mieszając, aż cebula i szalotka będą miękkie, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodać zarezerwowaną wołowinę i wszystkie soki, pęczek tymianku i porter, a następnie dodać bulion wołowy do pokrycia. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie włączyć ciepło do niskiej, częściowo przykryć pokrywką, i niech gotować, aż miękka i gotowanie cieczy zagęszcza, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
PorterPorter
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
W razie potrzeby dodać dodatkowy bulion, aby gulasz nie wyschł.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
7
Gdy gulasz zgęstnieje i wołowina będzie miękka, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, następnie podajemy z ziemniakami i szklanką Portera – jeśli zostało.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
PorterPorter
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn