Nieduszona Rolada Z Kapusty

Nieduszona Rolada Z Kapusty
Nieuszkodzona bułka z kapustą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na $1.8 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz czosnek, sól, sos pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 278 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zapiekanka Z Kapusty, Unstuffed Kapusta Roll Patelnia, oraz Zapiekanka Z Nieduszoną Kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej holenderski piekarnik lub dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę i cebulę w gorącym piekarniku holenderskim, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać kapustę, pomidory, sos pomidorowy, wodę, czosnek, sól i pieprz i doprowadzić do wrzenia. Przykryć holenderski piekarnik, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż kapusta będzie miękka, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn