Niechlujne Tacos mamy
Potrzebujesz danie główne bezglutenowe i bezmleczne? Niechlujne Tacos mamy mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Za $1.65 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 9g tłuszczu i w sumie 236 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek w proszku, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sloppy Joe Tacos, Sloppy Tacos, oraz Sloppy Joe Confetti Tacos dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa. Dodaj sos pomidorowy, czosnek w proszku, sól, pieprz i cayenne. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut.
Napełnij każdą skorupkę taco 1/4 szklanki mieszanki wołowej i wybranych dodatków.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze typy na Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Tudor Wines tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 75 dolarów za butelkę.
![Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir]()
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Ziemisty w przyjemny sposób-owocowy charakter jest bliższy śliwce niż wiśniom. Usta są słodkie i pyszne z nutą coli i pieczenia chleba.