Niebieski-burgery rugula
Przepis Niebieski-burgery rugula może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 50 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 645 kalorii, 37g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, woda, pikantna musztarda brązowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Big Blue Burgers, Burgery Z Serem Pleśniowym, oraz Burgery Z Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek i 1 łyżkę masła na średnim ogniu.
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż karmelizowane i słodkie, o 20 protokół. Wymieszać cukier i wodę z cebulą, następnie dodać musztardę, połączyć i wyłączyć ogień.
Połącz mięso z czosnkiem, Worcestershire, pietruszką, solą i pieprzem, uformuj 4 paszteciki cieńsze na środku i grubsze na brzegach, aby równomiernie gotować. Ponadto, hamburgery będzie wybrzuszenie jak gotować, to daje gotowane hamburgery nawet grubość. Gotuj paszteciki 8 minut obracając raz dla średniej doneness, 1 do 2 minut mniej dla rzadkich pasztecików, 1 do 2 minut więcej dla hamburgerów, które są średnio dobrze. W ostatniej chwili czasu gotowania, top hamburgery z kilkoma plastrami Kambodży niebieski.
Umieścić hamburgery na dnie bułki i góry z niektórych rukoli i musztardy szkliwione cebuli, ustawić szczyty w miejscu.