Niebieski Boczek Faszerowane Pieczarki

Niebieski boczek nadziewane grzyby może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 194 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka czosnku, cebuli, bułki tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Boczek Orzechowy Ser Pleśniowy Faszerowane Pieczarki, Pieczarki faszerowane boczkiem, serem pleśniowym i suszoną wiśnią, oraz Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo.
Instrukcje
Ugotuj paski boczku na dużej patelni na średnim ogniu, aż będzie chrupiący; odcedzić na ręcznikach papierowych. Podczas gotowania boczku usuń łodygi z grzybów. Odstaw czapki na bok i posiekaj łodygi.
Dodać masło do patelni z tłuszczu boczku. Po stopieniu wymieszaj łodygi grzybów, cebulę i czosnek. Gotować, mieszając często aż cebula karmelizować, 15 do 20 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj małe naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Gdy mieszanka cebuli osiągnie głęboki, bogaty brązowy kolor, umieść w blenderze wraz z boczkiem, serem śmietankowym, serem pleśniowym i bułką tartą. Zmiksować na niewielką ilość, aż składniki zostaną zgrubnie posiekane i równomiernie połączone. Masę serową przełożyć na kapsle grzybowe i umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bąbelkowo i lekko rumiane, 10 do 15 protokół.