Niebiańskie babeczki wypełnione kremem

Zapomnij o jedzeniu na mieście lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na amerykańskie jedzenie. Spróbuj zrobić w domu Niebiańskie Babeczki Nadziewane Kremem. Ten przepis jest dla 18 osób i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 582 kalorie , 4 g białka i 32 g tłuszczu . Najlepiej sprawdza się jako deser i jest gotowy w około 1 godzinę . Wiele osób wypróbowało ten przepis, a 2102 powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i kup masło, tłuszcz roślinny, ekstrakt waniliowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 34% . Ta ocena jest raczej słaba. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak Babeczki Czekoladowe Nadziewane Masłem Orzechowym z Lukrem ganache Czekoladowym , Babeczki Nadziewane Truskawkami i Kremem oraz Ciasto Kawowe Nadziewane Owocami .
Instrukcje
Zobacz jak wykonać ten przepis.
Babeczki: Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza. Dokładnie spryskaj 18 foremek na muffinki sprayem do pieczenia.
Aby przygotować ciasto, połącz mąkę, cukier granulowany i sól. Odstaw.
W osobnym pojemniku połącz maślankę, sodę oczyszczoną, wanilię i jajka. Wymieszaj i odstaw.
Rozpuść masło w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj wrzącą wodę, pozwól jej się gotować przez kilka sekund, a następnie wyłącz ogień.
Wlać mieszankę czekoladową do mieszanki mąki. Wymieszać kilka razy, aby ostudzić czekoladę.
Wlać mieszankę maślankową na wierzch i wymieszać.
Napełnij foremki na muffiny nieco ponad połowę (nie przepełniaj!).
Piecz przez 13 do 15 minut. Pozostaw do ostygnięcia na 5 minut w foremce, a następnie wyjmij babeczki i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na kratce do pieczenia.
Na ganache: Aby przygotować ganache, podgrzej śmietanę i syrop kukurydziany na średnim ogniu. Posiekaj czekoladę i wrzuć ją do miski.
Dodaj wanilię do mieszanki śmietankowej, a następnie wylej mieszankę śmietankową na posiekaną czekoladę.
Mieszaj, aż składniki się rozpuszczą, będą gładkie i błyszczące. Pozostaw do lekkiego ostygnięcia.
Nadzienie kremowe: utrzyj masło i tłuszcz, aż masa będzie lekka i puszysta.
Przesiej cukier puder i sól, a następnie dodawaj je partiami do mieszanki maślanej.
Dodaj mleko, a następnie wanilię, cały czas ubijając. Zeskrob boki miski i ubijaj, aż masa będzie bardzo lekka i puszysta.
Nałóż nadzienie do rękawa cukierniczego z końcówką o średniej średnicy.
Gdy babeczki całkowicie ostygną, włóż końcówkę rękawa cukierniczego w dno babeczki i napełnij kremem. Po napełnieniu babeczek, nałóż ganache, tak aby całkowicie pokrył każdą babeczkę LUB zanurz w polewie.
Odstawić do stężenia przed podaniem.