Niebiański Mus Czekoladowy

Niebiański Mus Czekoladowy
Niebiański mus czekoladowy może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 3G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, półsłodką czekoladę, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Batoniki Z Musem Czekoladowym Heavenly, Batoniki Z Musem Czekoladowym Heavenly, oraz Heavenly Hot Chocolate Mix dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W kuchence mikrofalowej, kuchenka mikrofalowa czekolady, 1/4 szklanki wody i masła, aż czekolada i masło są stopione; wymieszać, aż będzie gładka. Ostudzić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
świeża Resztkaświeża Resztka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2
W małym ciężkim rondlu ubić żółtka, cukier i pozostałą wodę. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina osiągnie 160° lub będzie wystarczająco gęsta, aby pokryć tył metalowej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Zdjąć z ognia; ubić w mieszaninie czekoladowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Ustawić rondel w lodzie i mieszać do ostygnięcia, o 5-10 protokół. Złóż bitą śmietanę. Łyżka do dań deserowych. Przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn