Nie-Tak-Squirrely Bułeczki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj nie tak bardzo wiewiórczych bułeczek. Ten przepis służy 6 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Ten przepis z Cookie Madness ma 7 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jeśli masz olej roślinny, mąka jęczmienna, dodatkowe chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świąteczne poranne bułeczki {aka wanilia, gałka muszkatołowa i bułeczki o zapachu rozmarynu}, Pumpkin Spice Scones Tips + Tricks for MOIST Scones, oraz Jak zrobić bułeczki w toster & a dla jagód i śmietany bułeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i wyłóż blachę do pieczenia pergaminem paper.In duża miska do mieszania, połączyć zmielony owies, mąka, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, cukier, granola i nasiona konopi (jeśli używasz).w drugiej misce, wymieszać siemię lniane i mleko i bardzo dobrze wymieszać.Wymieszać z olejem kokosowym, syropem klonowym i wanilią.
Dodaj mieszaninę mleka do suchego składnika i mieszaj do wymieszania, a następnie wymieszaj chipsy. Ciasto zaczyna się luźno, ale gdy siedzi owies wchłania wilgoć i jest bardzo łatwy w obsłudze.Uformuj ciasto na 6 kulek i rozmieść je równomiernie na blasze do pieczenia. Naciśnij w dół szczyty tak, że są kopce, a nie kulki.
Piec w 350 przez 22-25 minut, aż brzegi będą brązowe.