Nie smażone ryby mojej mamy
Nie smażona ryba mojej mamy wymaga około 35 minut od początku do końca. Na 21,46 zł / porcja, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1451 kalorii, 203g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz filety rybne, krakersy z solą, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 82%. Spróbuj Hiszpański ryż mamy, Najlepsze babeczki z cukinią mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce ubite jajka i okruchy krakers saltine w oddzielnych płytkich misek lub puszki ciasto.Filety zanurzyć w jajkach, następnie obłożyć okruchami; odstawić na 5 minutes.In ciężka, głęboka patelnia lub patelnia elektryczna, olej grzewczy (około 3/4 do 1 cala oleju) do 37
Filety smażyć, kilka na raz, przez 2 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie złotobrązowa i łatwo się płatkuje (odkryłem, że gdy ryba jest złotobrązowa, to jest zrobione).
Osuszyć na stojaku nad ręcznikami papierowymi. Jeśli robisz dużo ryb umieść stojak w piekarniku 225 podczas gotowania pozostałych partii.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku