(Nie mogę uwierzyć, że to) puree kalafior

(Nie mogę uwierzyć, że to) puree kalafior
(Nie mogę uwierzyć, że to) puree kalafior może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 3. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 129 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę przypraw czosnkowych i ziołowych, wodę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Spróbuj Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb, Puree Kalafiorowe, oraz Puree Kalafiorowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać kalafior, zmniejszyć ogień do średniej-niskiej, umieścić pokrywę na rondlu, i gotować kalafior do miękkości, o 10 protokół; odcedzić. Odstawić kalafior do ostygnięcia na około 5 minut; przełożyć do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju do miękkości, 3 do 5 protokół. Odstawić do ostygnięcia na około 5 minut; dodać do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wlać jogurt do blendera z mieszanką kalafiora i cebuli; zmiksować na gładką masę. Doprawić natką pietruszki i czosnkiem oraz przyprawą ziołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn