New York Times Chocolate Chip Cookies

New York Times Chocolate Chip Cookies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać New York Times Chocolate Chip Cookies spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 485 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 525 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Ten przepis z mojego uzależnienia od pieczenia wymaga cukru granulowanego, mąki chlebowej, ekstraktu waniliowego i jajek. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. New York Times Chocolate Chip Cookies, New York Times Chocolate Chip Cookies, oraz New York Times Chocolate Chip Cookies są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól przesiać do miski. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Używając miksera wyposażonego w mocowanie łopatek, masło śmietankowe i cukry razem do bardzo lekkiego, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać jajka, po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią. Zmniejsz prędkość do niskiej, dodaj suche składniki i wymieszaj, aż do połączenia, 5 do 10 sekund. Upuść kawałki czekolady i włącz je bez ich łamania. Naciśnij folię z ciasta i przechowywać w lodówce przez 24 do 36 godzin. Ciasto można stosować partiami i można je przechowywać w lodówce do 72 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
(Keebler)(Keebler)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Po przygotowaniu do pieczenia Rozgrzej piekarnik do 177° . Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub matą do pieczenia nonstick. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Scoop 6 3 1/2-uncji kopce ciasta (wielkości hojnych piłek golfowych) na blasze do pieczenia, upewniając się, aby włączyć poziomo wszelkie kawałki czekolady, które są szturchanie; będzie to bardziej atrakcyjne cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Posypać lekko solą morską i piec na złoty kolor, ale nadal miękkie, 18 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Przenieś arkusz do stojaka z drutu na 10 minut, a następnie wsuń ciasteczka na inny stojak, aby ostygnąć nieco więcej. Powtórz z pozostałym ciastem lub ciasto rezerwowe, schłodzone, do pieczenia pozostałych partii następnego dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół

Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Moscato Dasti, Port, Prosecco

Cream Sherry, Madera i Moscato d ' Asti są doskonałym wyborem dla czekoladowych ciasteczek. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn