New York Strip Steak z Brandowanymi grzybami i świeżym tymiankiem

New York Strip Steak z Brandowanymi grzybami i świeżym tymiankiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 53g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 784 kalorie. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać new york strip steki, grzyby, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj New York Strip Steak Z Brandowanymi Grzybami I Świeżym Tymiankiem, Grillowany New York Strip Steak z pieczonym na ogniu Salsanem i grillowanymi grzybami i szparagami, oraz Grillowany New York Strip Steak z sosem do steków z piwa i melasy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni saute na średnim ogniu aż do palenia.
Steki posypać solą i pieprzem.
Umieścić steki na patelni i gotować, obracając się do brązowego wszystkie strony całkowicie, aż średnio rzadkie, 8 do 10 minut w zależności od tego, jak grube są steki.
Wyjmij steki na talerz szczypcami i przykryj luźno namiotem z folii aluminiowej, aby mięso było ciepłe podczas przygotowywania sosu.
Umieść patelnię saute z powrotem na średnim ogniu i dodaj 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Gdy olej jest palenie, dodać grzyby i gotować, mieszając, o 10 protokół, aż złoty kolor. Następnie dodaj tymianek i czosnek, i dobrze doprawić solą i pieprzem. Wrzuć jeszcze kilka razy, aby ugotować czosnek, a następnie wrzuć grzyby na talerz. Zdejmij patelnię z ognia, dodaj brandy i gotuj, aż prawie odparuje.
Dodać śmietanę i gotować, Że Dół 2 do 3 minut, aż zmniejszy się o około pół i zagęszczony. Powrót grzyby na patelnię z sokami zebranymi na talerzu i gotować całość jeszcze 2 minuty, aż zgęstnieje ponownie. Doprawić solą i pieprzem.
Stek pokroić cienko na ziarno. Skosztuj sosu do soli i pieprzu i podawaj.