New York Finger Lakes Chicken
Need a danie główne bezglutenowe i przyjazne fodmap? New York Finger Lakes kurczak może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 24g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz połówki piersi kurczaka, mielony pieprz, przyprawę do drobiu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Finger Lickin ' Sticky Chicken, Paluszki Z Kurczakiem Lickin' Drumsticks, oraz Kurczak Wędzony Na Palcach dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkiej szklanej misce połączyć majonez, sól, pieprz, przyprawy do drobiu i ocet.
Ubijać do całkowitego wymieszania. Rezerwa 1/4 sosu do fastrygowania. Kawałki kurczaka przebić widelcem i dodać do pozostałego sosu, podrzucając do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 do 4 godzin marynować.
Lekko oil grill i rozgrzać do średniej wysokości.
Wyjmij kawałki kurczaka z sosu / marynaty i grilluj przez 6 do 8 minut z każdej strony lub do momentu, gdy kurczak nie będzie już różowy, a soki będą jasne. Podlewać sosem reserved podczas grillowania.