New York Cheesecake Cupcakes

New York Cheesecake Cupcakes
New York Cheesecake Cupcakes might be just the Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.18 za porcję. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka pieczenia mix, pasta z fasoli waniliowej, cukier puder, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Lindy ' s Cheesecake-jest to tradycyjny nowojorski Sernik, Sernik Nowojorski, oraz Sernik Nowojorski.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: Torba Na Orurowanie wyposażona w końcówkę 847 star
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia dwie standardowe 12-wnękowe Patelnie muffin z wkładkami cupcake. Równomiernie rozprowadzić bezglutenowe okruchy cookie do wkładek, o łyżce stołowej w każdej filiżance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka BezglutenoweCiasteczka Bezglutenowe
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Rozbij jajka do małego pojemnika i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
W misce miksera stojącego z uchwytem łopatkowym, ubij masło na średniej prędkości, aż będzie jasne i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dodać cukier do masła i kontynuować ubijanie, aż cukier zostanie równomiernie włączony do masła. Zatrzymaj mikser i zeskrobaj boki miski, a następnie uruchom ponownie mikser na niskiej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Dodaj 1 jajko na raz, czekając, aż zostanie w pełni włączone do mieszanki masła przed dodaniem następnego jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Gdy wszystkie jajka zostały dodane, zatrzymać mikser i zeskrobać po bokach miski, aby upewnić się, że całe masło jest włączone z jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Dodaj pastę z fasoli waniliowej i równomiernie zmiksuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WaniliowaPasta Waniliowa
9
Dodaj mieszankę do pieczenia bezglutenowe w trzech dodatkach, naprzemiennie z mlekiem, w dwóch dodatkach, w pełni zawierające każdy dodatek do ciasta przed przejściem do następnego kroku. W razie potrzeby należy zatrzymać mikser po każdym dodaniu i zeskrobać boki miski, a następnie wznowić mieszanie na niskim poziomie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezglutenowa Mieszanka Do PieczeniaBezglutenowa Mieszanka Do Pieczenia
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Gdy wszystkie suche składniki i mleko zostaną połączone z mieszaniną masła, równomiernie wypełnić zagłębienia patelni babeczki dwie trzecie sposób pełny.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
11
Piecz babeczki, aż wierzch każdej babeczki będzie lekko sprężysty w dotyku, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 14 do 16 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
12
Wyjąć z piekarnika i natychmiast obrócić babeczki z patelni na stojak chłodzący.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
13
Niech babeczki ostygną całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
14
Za pomocą Apple corer lub noża, rdzeń na środku każdej schłodzonej babeczki. Następnie napełnij 1 łyżką konfitur z malin i polej lukrem z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Apple CorerApple Corer
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
15
Skrop niewielką ilość Malin Coulis na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
16
W misce miksera stojącego połącz serek śmietankowy z masłem i ubijaj, aż będzie miękki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
17
Dodać cukier puder i pastę z fasoli waniliowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WaniliowaPasta Waniliowa
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
18
Ubijać na małej prędkości, aby połączyć, aby nie było luźnego cukru pudru na dnie miski, a następnie włączyć mikser na średnio wysoki. Ubijać, aż będzie bardzo lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
19
Zamontuj 18-calową plastikową torbę z końcówką 847 star i przekręć torbę tuż za końcówką, aby zapobiec wyciekowi kremu z masła. Podczas gdy chwycić worek rurociągów tuż nad końcówką Gwiazdy ręką, złóż górną część worka rurociągów na dłoni i łyżkę lukier z serem śmietankowym do worka rurociągów. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
20
Maliny włożyć do ciężkiego rondla i podgrzać do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
21
Wymieszać cukier i 3 łyżki wody i dodać do malin. Doprowadzić do wrzenia, aż cały cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
22
Niech ostygnie i wlać mieszankę malinową do blendera lub robota kuchennego i puree. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach, aby usunąć całość lub część nasion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn