New York Cheesecake Cupcakes

New York Cheesecake Cupcakes
New York Cheesecake Cupcakes might be just the Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.18 za porcję. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka pieczenia mix, pasta z fasoli waniliowej, cukier puder, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Lindy ' s Cheesecake-jest to tradycyjny nowojorski Sernik, Sernik Nowojorski, oraz Sernik Nowojorski.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: Torba Na Orurowanie wyposażona w końcówkę 847 star
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia dwie standardowe 12-wnękowe Patelnie muffin z wkładkami cupcake. Równomiernie rozprowadzić bezglutenowe okruchy cookie do wkładek, o łyżce stołowej w każdej filiżance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka BezglutenoweCiasteczka Bezglutenowe
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Rozbij jajka do małego pojemnika i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
W misce miksera stojącego z uchwytem łopatkowym, ubij masło na średniej prędkości, aż będzie jasne i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać cukier do masła i kontynuować ubijanie, aż cukier zostanie równomiernie włączony do masła. Zatrzymaj mikser i zeskrobaj boki miski, a następnie uruchom ponownie mikser na niskiej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj 1 jajko na raz, czekając, aż zostanie w pełni włączone do mieszanki masła przed dodaniem następnego jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Gdy wszystkie jajka zostały dodane, zatrzymać mikser i zeskrobać po bokach miski, aby upewnić się, że całe masło jest włączone z jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodaj pastę z fasoli waniliowej i równomiernie zmiksuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WaniliowaPasta Waniliowa
9
Dodaj mieszankę do pieczenia bezglutenowe w trzech dodatkach, naprzemiennie z mlekiem, w dwóch dodatkach, w pełni zawierające każdy dodatek do ciasta przed przejściem do następnego kroku. W razie potrzeby należy zatrzymać mikser po każdym dodaniu i zeskrobać boki miski, a następnie wznowić mieszanie na niskim poziomie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezglutenowa Mieszanka Do PieczeniaBezglutenowa Mieszanka Do Pieczenia
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Gdy wszystkie suche składniki i mleko zostaną połączone z mieszaniną masła, równomiernie wypełnić zagłębienia patelni babeczki dwie trzecie sposób pełny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
11
Piecz babeczki, aż wierzch każdej babeczki będzie lekko sprężysty w dotyku, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 14 do 16 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Wyjąć z piekarnika i natychmiast obrócić babeczki z patelni na stojak chłodzący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Niech babeczki ostygną całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
14
Za pomocą Apple corer lub noża, rdzeń na środku każdej schłodzonej babeczki. Następnie napełnij 1 łyżką konfitur z malin i polej lukrem z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Apple CorerApple Corer
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
15
Skrop niewielką ilość Malin Coulis na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
16
W misce miksera stojącego połącz serek śmietankowy z masłem i ubijaj, aż będzie miękki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
17
Dodać cukier puder i pastę z fasoli waniliowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WaniliowaPasta Waniliowa
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
18
Ubijać na małej prędkości, aby połączyć, aby nie było luźnego cukru pudru na dnie miski, a następnie włączyć mikser na średnio wysoki. Ubijać, aż będzie bardzo lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
19
Zamontuj 18-calową plastikową torbę z końcówką 847 star i przekręć torbę tuż za końcówką, aby zapobiec wyciekowi kremu z masła. Podczas gdy chwycić worek rurociągów tuż nad końcówką Gwiazdy ręką, złóż górną część worka rurociągów na dłoni i łyżkę lukier z serem śmietankowym do worka rurociągów. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
20
Maliny włożyć do ciężkiego rondla i podgrzać do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
21
Wymieszać cukier i 3 łyżki wody i dodać do malin. Doprowadzić do wrzenia, aż cały cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
22
Niech ostygnie i wlać mieszankę malinową do blendera lub robota kuchennego i puree. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach, aby usunąć całość lub część nasion.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn