New Orleans-Style Barbecue Shrimp from ' Mastering the Art of Southern Cooking

Przepis New Orleans-Style Grill krewetki z ' Mastering the Art of Southern Cooking could satisfy your American craving in mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Jedna porcja zawiera 979 kalorii, 94g białka, oraz 60 g tłuszczu. Na 10,56 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Wiele osób robiło ten przepis, a 189 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Idź do sklepu i odebrać olej, rozmaryn, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zapiekanka z squasha z "Mastering the Art of Southern Cooking", Społeczne koło makaronowe z " opanowania sztuki kuchni południowej, oraz New Orleans - Style Barbecue Shrimp Po ' Boy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krewetki posypać 1 łyżką przyprawy. (Można to zrobić do godziny wcześniej).
Rozgrzej dużą patelnię na dużym ogniu; dodaj olej i krótko ogrzać.
Dodać czosnek i rozmaryn na patelni i wymieszać lekko brązowy czosnek, uważając, aby zapobiec spalaniu.
Dodaj krewetki, sos Worcestershire, ostry sos, i sok z cytryny i ćwiartki. Lekko wymieszać krewetki i składniki, wystarczy wymieszać.
Wlać piwo, mieszając, aby uwolnić wszelkie kawałki przylegające do dna patelni i gotować mieszaninę, aby zmniejszyć podczas potrząsania patelnią. Gotować krewetki 2 do 2 1/2 minut, w zależności od wielkości, i dodać pozostałe przyprawy owoców morza i sól i pieprz do smaku. Po zakończeniu gotowania krewetki powinny mieć konsystencję sosu.
Szybko ubij masło, obracając ciepło w razie potrzeby, aż stopi się w sosie, pozostawiając go grubym i zemulgowanym. Smak i dodać sól i pieprz w razie potrzeby.
Podawać z chrupiącym chlebem, mnóstwem serwetek i paluszkami.
Każdą porcję udekorować kawałkiem cytryny.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.