New Orleans Greens
Zieloni z Nowego Orleanu mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką rzepę, mielony pieprz, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duszona kapusta, musztarda i czerwona boćwina, Idealne Zielone Południowe (Jarmuż ,Burak, Kapusta, Musztarda), oraz Duszona kapusta, musztarda i czerwona boćwina dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Boczek włożyć do dużego garnka na średnim ogniu i smażyć na patelni, aż będzie chrupiący i brązowy, często obracając, około 10 minut.
Usuń boczek, pozostaw do ostygnięcia i pokrusz się po ostygnięciu. Odłóż boczek na bok.
Wlej wodę do garnka z kroplami i dodaj cebulę, rzepę, zieloną i czerwoną paprykę, ocet jabłkowy, miód, czosnek, czarny pieprz, sos z ostrej papryki i nasiona selera. Doprowadzić do wrzenia i dodać musztardę. Zmniejsz ogień do wrzenia i gotuj, aż warzywa będą bardzo miękkie, co najmniej 2 godziny. Pokrusz boczek do zieleni, aby podać.
Do konserw sterylizuj słoiki i pokrywki we wrzącej wodzie przez co najmniej 5 minut. Zapakuj warzywa do gorących, wysterylizowanych słoików, napełniając słoiki do 1/4 cala od góry. Po napełnieniu słoików przesuń nożem lub cienką szpatułką wokół wnętrza słoików, aby usunąć wszelkie pęcherzyki powietrza. Przetrzyj brzegi słoików wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby usunąć resztki jedzenia. Na górze z pokrywkami i przykręć pierścienie.
Umieść stojak Na spodzie dużego czujnika zegarowego lub ciśnieniomierza ważonego.
Umieść słoiki w puszce ciśnieniowej i dodaj wodę, aby całkowicie przykryć słoiki. Uszczelnij puszkę ciśnieniową, umieść na średnim ogniu i doprowadź do 12 funtów ciśnienia. Zmniejsz ciepło na tyle, aby utrzymać stałe ciśnienie i przetwarzaj przez 75 minut lub czas zalecany dla Twojego obszaru.
Zdejmij z ognia i pozwól, aby Ciśnienie w puszce stopniowo się uwolniło; zdejmij pokrywkę i wyjmij gorące słoiki szczypcami do konserw.
Umieść słoiki na pokrytej tkaniną lub drewnianej powierzchni, kilka cali od siebie, aż ostygną. Po ostygnięciu dociśnij górną część każdej pokrywki palcem, upewniając się, że uszczelka jest szczelna (pokrywka w ogóle nie porusza się w górę ani w dół). Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu.