Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać New England Pork Bowl spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pierwotny przepis ma 351 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka boczku, ząbków czosnku, bourbona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: BBQ Pork Noodle Bowl, Caribbean Pork Bowl, oraz Miska wieprzowo-ryżowa.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 7 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Uszczelnić i marynować w lodówce 4 do 24 godzin, obracając torebkę od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Wyjąć wieprzowinę z worka, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Kawałki boczku gotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż bekon będzie chrupiący.
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj zarezerwowaną marynatę, wieprzowinę, słodkie ziemniaki, wodę i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Wmieszać ugotowany boczek i szpinak i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Gotowany
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Umieść makaron w każdej z 6 dużych miseczek, a na wierzchu wymieszaj bulion, ser i zieloną cebulę.