Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać New England Pork Bowl spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pierwotny przepis ma 351 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka boczku, ząbków czosnku, bourbona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: BBQ Pork Noodle Bowl, Caribbean Pork Bowl, oraz Miska wieprzowo-ryżowa.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 7 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Uszczelnić i marynować w lodówce 4 do 24 godzin, obracając torebkę od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Wyjąć wieprzowinę z worka, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)
3
Kawałki boczku gotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż bekon będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego Boczku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)
4
Wyjmij boczek z patelni, zastrzegając kapiele z boczku na patelni i odstaw boczek na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj połowę wieprzowiny do kapieli boczku na patelni; podsmażyć 5 minut i usunąć wieprzowinę z patelni. Powtórz procedurę z pozostałą wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj pokrojoną cebulę i Por na patelnię, i smażyć przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj zarezerwowaną marynatę, wieprzowinę, słodkie ziemniaki, wodę i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Wmieszać ugotowany boczek i szpinak i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Gotowany
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)
8
Umieść makaron w każdej z 6 dużych miseczek, a na wierzchu wymieszaj bulion, ser i zieloną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem