New England fasola i brązowy chleb

New England fasola i brązowy chleb
New England fasola i brązowy chleb może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 407 kalorii, 19g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.49 za porcję. Jeśli masz cebulę, ząbki czosnku, fasolę granatową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj New England Baked Beans, New England Baked Beans {książka kucharska miesiąca }, oraz Klasyka: Chleb Anadama W Stylu New England dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj cebulę i czosnek, i smażyć przez 3 protokół lub do miękkości. Wymieszać z keczupem i kolejnych 7 składników (ketchup przez cydr). Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Fasolę podawać z brązowym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn