New England fasola i brązowy chleb
New England fasola i brązowy chleb może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 407 kalorii, 19g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.49 za porcję. Jeśli masz cebulę, ząbki czosnku, fasolę granatową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj New England Baked Beans, New England Baked Beans {książka kucharska miesiąca }, oraz Klasyka: Chleb Anadama W Stylu New England dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek, i smażyć przez 3 protokół lub do miękkości. Wymieszać z keczupem i kolejnych 7 składników (ketchup przez cydr). Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut.
Fasolę podawać z brązowym chlebem.