New England Clam Chowder

New England Clam Chowder
Need a zupa pescatariańska? New England Clam Chowder może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką ziemniaki, liście laurowe, łodygi selera i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 70 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj New England Clam Chowder, New England Clam Chowder, oraz New England Clam Chowder dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Masło rozgrzać w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodaj cebulę i seler i podsmażyć, aż zmiękną, często mieszając. Wymieszaj mąkę, aby równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj bulion, sok z 2 puszek posiekanych Małży (małże rezerwowe), śmietanę, liście laurowe i ziemniaki i wymieszaj, aby połączyć. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając konsekwentnie (mieszanina zgęstnieje), a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować 20 minut, często mieszając, aż ziemniaki są ładne i miękkie. Następnie dodać małże i doprawić do smaku solą i pieprzem, gotować, aż małże będą po prostu twarde, kolejne 2 minuty.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Roztopić masło na dużej patelni i wrzucić kostki chleba w maśle, aż rumiane i tosty, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn