New England Clam Chowder
New England Clam Chowder jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian zupa. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 59 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bazylii, ziemniaków, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to New England Clam Chowder, New England Clam Chowder, oraz New England Clam Chowder.
Instrukcje
W dużym garnku podsmażyć olej i czosnek o 2 protokół.
Dodaj pokrojone w kostkę warzywa i saute przez 10 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodać wywar z małży i doprowadzić do wrzenia.
Dodać ziemniaki i doprowadzić do wrzenia ponownie.
Dodać zasmażkę i pokrojone małże, zmniejszyć ogień i gotować przez godzinę.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Małże w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest La Crema Russian River Chardonnay. Ma 4.1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.