New England Clam Chowder
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać New England Clam Chowder spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 305 kalorii, 5G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wodę, cebulę, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj My Best New England Clam Chowder, New England Clam Chowder, oraz New England Clam Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić 10 minut lub do ziemniaków jest miękka.
Dodać małże i powrócić mieszaninę do wrzenia, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć z ognia i odstawić na 20 minut.
Wymieszać ze śmietaną i masłem. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla małży. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.