Never-Fail Funt Cake

Never-Fail Funt Cake
Nigdy - Fail Funt ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 9g białka, oraz 18g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z cytryny, mleko, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj No-Fail wyciąć Cukier ciasteczka z No-Fail lukrem, Nigdy Nie Zawiedź Ciasto Kawowe, oraz Nigdy Nie Zawodzi Biszkopt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 10-calowa patelnia bundt, nasmarowana i posypana mąką
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
2
W dużej misce, za pomocą miksera, połączyć masło i cukier, aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać jajka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Dodać mąkę i mleko na przemian, zaczynając i kończąc na mące. Wymieszaj ekstrakt z cytryny. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąg Z CytrynyWyciąg Z Cytryny
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść patelnię w zimnym piekarniku i ustaw temperaturę piekarnika na 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Piec ciasto przez 1 godzinę. Zwiększyć temperaturę do 350 stopni F i piec przez 30 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Ostudzić ciasto na patelni przez 10 minut, a następnie przełożyć na stojak z drutu do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Deser można połączyć z kremowym Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn