Nerkowca-crusted Tilapia z dzikim ryżem

Nerkowca-crusted Tilapia z dzikim ryżem
Nerkowca-crusted Tilapia z dzikim ryżem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 411 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz białko jaja, sól, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzechy nerkowca można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka z żurawiną i nerkowcami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Z łyżeczką wynik 83% to danie jest super. Spróbuj Nerkowca Crusted Nadziewane Tilapia, Pomarańczowy Ryż Nerkowca {Z Pieczoną Tilapią}, oraz Sałatka Z Dzikiego Ryżu Z Kurkami, Wiśniami I Nerkowcami, Więc dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Koper włoski zalać sprayem do gotowania i smażyć w temperaturze 350 przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2
Orzechy nerkowca wymieszać z odrobiną soli i czarnego pieprzu. Filet z tilapii zanurzyć w ubitym białku jajka; wcisnąć tilapię do orzechów nerkowca, aby pokryć. Saut tilapia w oliwie z oliwek, aż gotowane przez, 2 do 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
TilapiaTilapia
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Podawać z 1 szklanką gotowanego dzikiego ryżu, prażonym koprem włoskim.Koper włoski zalać sprayem do gotowania i smażyć w temperaturze 350 przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowany Dziki RyżGotowany Dziki Ryż
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
4
Orzechy nerkowca wymieszać z odrobiną soli i czarnego pieprzu. Filet z tilapii zanurzyć w ubitym białku jajka; wcisnąć tilapię do orzechów nerkowca, aby pokryć. Saut tilapia w oliwie z oliwek, aż gotowane przez, 2 do 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
TilapiaTilapia
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Podawać z 1 szklanką gotowanego dzikiego ryżu, prażonym koprem włoskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowany Dziki RyżGotowany Dziki Ryż
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn